دسترسی سریع

اخبار

1399/5/14 سه‌شنبهسه شنبه 99/05/14
بهتر است بدانيم : همبرگر به شماره استاندارد اجباري ۲۳۰۴
همبرگر به شماره استاندارد اجباري 2304 ضروري مي باشد
دو ويژگي متمايز اين محصول:
1 برگر مخلوط و گوشت و پروتئين گياهي
2 انواع همبرگر خام (60 75 85 90 درصد)
هبرگر بايد شامل گوشت قرمز حيوانات حلال گوشت كه چرخ شده و به آن ساير مواد مجاز شامل سويا، گلوتن، روغن خوراكي، ادويه ها، تخم مرغ، شير خشك، آرد گندم، آرد سوخاري، سبزي ها، نمك، پلي فسفات اضافه شده است.
ويژگي هاي بافت شناسي محصول:
سويا: فقط در برگر مخلوط گوشت و پروتئين گياهي (برگر 30 درصد) مجاز است.
بافت هاي غيرمجاز: شامل استخوان، غضروف، سنگدان، پوست، كبد، ريه و ساير بافت هاي غيرمجاز است و نبايد كه در هيچ كدام از فرآورده هاي همبرگر باشد
بسته بندي: در پوشش هاي مناسب شامل كاغذ موم دار و يا پلي اتيلين و در بسته بندي هاي ثانويه از جنس مقوا انجام مي شود.
نشانه گذاري: بندهاي زير بايد رعايت شود:
* نام دقيق به همراه گوشت و ساير عوامل تشكيل دهنده
* نام و نشاني واحد توليدي
* درج پروانه ساخت وزارت بهداشت، تاريخ توليد و انقضا و ساخت ايران
شرايط نگهداري: در دماي 18 درجه زير صفر و به صورت منجمد نگهداري شود. در صورت انجماد زدايي نبايد مجددا منجمد شود.
توجه: همبرگر بايد به شكل گرد و قرصي عرضه شود توليد آن به شكل كبابي ممنوع است.
 

نسخه قابل چاپ
بيشتر